Zonder BKR controle laptop op afbetaling

Wil je zonder BKR controle laptop op afbetaling? Dat is mogelijk, via een minilening! Dit is altijd voordeliger dan een aankoop op afbetaling. Via een flitskrediet ontwijk jij de BKR check, maar ontvang je wel snel geld om een laptop te kunnen kopen. Dat is dus dubbel voordelig!

Zonder BKR controle laptop op afbetaling

Als je nu geen geld hebt, maar wel snel een nieuwe laptop nodig hebt, kan je een laptop op afbetaling kopen. Veel online shops bieden tegenwoordig deze optie.  Je krijgt de laptop of computer dan nu al opgestuurd, terwijl je pas later betaalt. Dit klinkt perfect, maar let op! Webshops hanteren in principe dezelfde regels en controles als een bank. Wanneer je voor de bank dus onkredietwaardig bent, kan je ook geen pc op afbetaling kopen! De webshops voeren gewoon een BKR check uit, en willen de juiste papieren zien. Gelukkig kan je ook met een negatieve BKR aan een laptop komen. Zonder BKR controle laptop op afbetaling is namelijk gewoon mogelijk, door een flitskrediet af te sluiten!

Via een flitskrediet zonder BKR controle laptop op afbetaling

Een flitskrediet, of minilening of flitslening, is een online lening waarmee je bedragen tussen de 50 euro en de 1000 euro kunt lenen. Je sluit deze lening niet af bij de bank, maar bij een online kredietverstrekkers. Deze kredietverstrekkers bepalen zelf welke eisen zij aan hun klanten stellen, en de meeste willen hun leningen gewoon zo toegankelijk mogelijk houden. Daarom hebben ze maar weinig persoonlijke informatie nodig, en voeren ze geen BKR controle uit. Dit scheelt voor hen een heleboel tijd en geld, en het scheelt jou veel gedoe! Jij kunt dus via een flitskrediet zonder BKR controle laptop op afbetaling krijgen. Je leent via een flitslening gewoon het bedrag dat jij nodig hebt om die laptop te kunnen kopen. Je leent bijvoorbeeld 800 euro, koopt een laptop, en betaalt het aankoopbedrag na een paar maanden weer terug. Zo heb je het lastige gedoe met BKR controles omzeild, worden er geen lastige vragen aan je gesteld, maar heb je wel mooi die nieuwe laptop!

Zonder BKR controle laptop op afbetaling en meer voordelen

Er wordt bij het afsluiten van een flitskrediet dus geen BKR toetsing gedaan, maar een flitskrediet heeft meer voordelen! Dus hier meer over zonder BKR controle laptop op afbetaling en meer voordelen. Ten eerste is een flitskrediet rentevrij. Dit betekent dat je echt alleen het bedrag terugbetaalt wat je daadwerkelijk geleend hebt. Dit scheelt je uiteindelijk ontzettend veel geld. Als jij 700 euro leent, wordt dat nooit ineens 900 euro. Met een flitskrediet kom je dus niet voor verrassingen te staan! Daarnaast is het kopen van een laptop via een flitslening net zo snel als het bestellen van een laptop op afbetaling. De aanvraag van een flitskrediet doe je via internet, en omdat een kredietverstrekker maar weinig gegevens nodig heeft is dit zo gebeurd. Daarna verloopt de verwerking van jouw aanvraag grotendeels automatisch, waardoor je het geld vaak diezelfde dag nog binnen hebt! Kortom, je kunt dezelfde dag nog naar de winkel om de mooiste laptop uit te zoeken!