Laptop op afbetaling mediamarkt

Laptop op afbetaling mediamarkt is een mogelijkheid, maar er zijn goedkopere manieren om aan een nieuwe laptop te komen! Als jij nu een flitslening afsluit, ontvang je het geld vandaag nog, en kan je dus ook vandaag nog die laptop gaan kopen. En dat allemaal zonder rente te betalen!

Laptop op afbetaling mediamarkt

Zou jij nu een computer willen kopen maar heb je het geld niet op je rekening staan? Dat is heel vervelend, zeker wanneer jouw eigen computer op het punt staat om te crashen, of wanneer er nu mooie aanbiedingen zijn bij winkels als de mediamarkt. Een pc op afbetaling kopen is dan een mogelijkheid, maar niet altijd en niet voor iedereen. Wanneer je een computer of laptop op afbetaling koopt hoef je het aankoopbedrag pas later te betalen. Veel webshops van winkels als de BCC en de mediamarkt bieden deze optie aan. Dit is alleen niet voor iedereen mogelijk. Een webshop hanteert dezelfde regels als een bank. Als jij door bijvoorbeeld een negatieve BKR niet kunt lenen bij de bank, of omdat je werkloos bent, kun je ook geen laptop op afbetaling mediamarkt kopen. Daar komt ook nog eens bij dat jij bij een product op afbetaling heel veel rente betaalt. Dit zorgt ervoor dat je na het aflossen van het bedrag veel meer geld kwijt bent dan nodig was. Gelukkig zijn er nog andere manier om aan een pc op afbetaling te komen!

Laptop op afbetaling mediamarkt met een flitslening

Een van de manieren om snel aan een nieuwe laptop te komen, is door een flitslening af te sluiten! Een flitslening is een lening via internet, en wordt ook wel een minilening of een flitskrediet genoemd. Via zo’n lening kan je kleine bedragen tot 1000 euro lenen, zonder rente te betalen. Je bent dus goedkoper uit als je met het geld van een flitslening een nieuwe laptop koopt, dan wanneer je een laptop op afbetaling bestelt bij de mediamarkt of andere webshops. Wanneer je een flitslening afsluit staat het geld ook nog eens super snel op jouw rekening, meestal diezelfde dag nog. Laptop op afbetaling mediamarkt met een flitslening is dus ideaal als je snel een nieuwe laptop nodig hebt!

Zonder BKR laptop op afbetaling mediamarkt

Een ander groot voordeel van een flitslening, is dat hierbij geen BKR controle wordt uitgevoerd. Het gaat bij deze leningen om relatief kleine bedragen, dus met het achterwege laten van de controles nemen de kredietverstrekkers geen grote risico’s. De enige voorwaarden van een flitslening zijn dat je minstens 21 jaar oud moet zijn, en dat je vaste inkomsten hebt. Deze mogen uit van alles bestaan, ook uit een uitkering of ander soort bijslag.

Laptop op afbetaling mediamarkt en extra bedragen

Natuurlijk kan je het geleende geld ook voor andere dingen gebruiken, de laptop is maar een voorbeeld. Elk bedrag tussen de 50 euro en 1000 euro kan jij lenen met een flitskrediet. Wanneer jij dus 800 euro leent en een mooie laptop vindt voor 600 euro, hoe je gewoon 200 euro over voor andere leuke dingen! Laptop op afbetaling mediamarkt en andere bedragen is helemaal jouw verantwoordelijkheid, je hoeft aan niemand uit te leggen wat je met het geld wilt doen. Zorg dus ook zelf dat je hier verstandig mee omgaat!